Over Studio Geluk


° VOORLOPIG GESLOTEN IN VERBAND MET CORONA VIRUS

 

 

- De beautystudio met oog voor jou en de wereld! -

 

Wat doet Studio Geluk?

Studio Geluk is een beautystudio gericht op producten die lief zijn voor jou en als het even kan ook lief zijn voor de wereld. Ik heb er voor gekozen om Studio Geluk in fases op te bouwen. Voor nu is Studio Geluk gericht op nagels. Maar houdt mijn website en socials in de gaten, want ik ben altijd bezig met het uitbreiden van mijn studio. 

 

Waarom Studio Geluk?

Ik ben met Studio Geluk begonnen om letterlijk en figuurlijk mijn geluk achterna te gaan.

Een schoonheidssalon waar ik mijn creativiteit en leergierigheid kwijt kan. Waarom Studio Geluk de beste keuze voor jou is? Omdat ik mijn grootste passie heb gevonden en dat graag met jullie deel. 

 

Met welke merken werkt Studio Geluk?

 Studio Geluk werkt met verschillende merken. Dit zijn The GelBottle Inc en MoNails uit Cyprus. Deze merken zijn tenminste vegan, cruelty free, 5 free en soms zelfs 10 free! Onlangs is het merk We Love The Planet toegevoegd aan de collectie. Hun fijne handcréme en deodorants zijn een toevoeging op je natuurlijke beautyroutine. 

 

Studio Geluk - De beautystudio met oog voor jou en de wereld.