OVER STUDIO GELUK


Studio Geluk

Studio Geluk werkt met beauty- en verzorgingsproducten die lief zijn voor jou en voor de wereld. 

We richten ons op beauty- en verzorgingsproducten die bestaan uit natuurlijke ingrediënten en daardoor niet schadelijk zijn voor je grootste orgaan, je huid!

Daarnaast letten wij erop dat de producten zo duurzaam mogelijk zijn en de verpakkingen niet of weinig belastend zijn voor de wereld. 

 

De start van Studio Geluk

In 2018 is Studio Geluk gestart om letterlijk en figuurlijk mijn geluk achterna te gaan. Mijn moeilijke en vooral reactieve huid heeft mij doen ervaren dat producten met natuurlijke eigenschappen een positief effect op de huid leveren.

Hierdoor richt ik geen schade op de huid maar weet ik ook zeker dat mijn lijf geen chemische producten opneemt. 

 

 

Studio Geluk is de beste keuze voor jou

Studio Geluk levert professioneel en gepassioneerde beautybehandelingen met hoogwaardige natuurlijke verzorgingsproducten waardoor je een verantwoorde keuze voor je huid en de wereld kiest. Daarnaast biedt het een ruim assortiment van giftboxen en losse producten aan zodat je er verzorgd bij blijft zitten.