Behandelingen


° GESLOTEN TOT EIND OKTOBER!

 

Om onze grote liefde (zwanger van een meisje) veilig te houden heb ik na goed en veel nadenken/overleggen besloten niet meer aan het werk te gaan tot na mijn verlof....😢

Ik mis mijn klanten en werk elke dag maar met dit virus en hoe weinig er bekend is durf ik geen risico's te nemen.

Ik ben super trots op de groei die ik het afgelopen jaar gemaakt heb met Studio Geluk en hoop dat na mijn zwangerschap, als deze ellende voorbij is, ik jullie weer mag ontvangen.

Ik hoop op jullie begrip en kijk er nu al naar uit om jullie weer te zien! Ik had het zo graag anders gezien! Liefs 💗

Gellak

Bij Studio Geluk kunt u terecht voor een behandeling met Gellak van MoNails. Gellak wordt uitgehard door middel van een uv/led lamp. Gellak zorgt ervoor dat u prachtige verzorgde nagels heeft die een lange tijd blijven zitten. 

 

 

Nailart

Bij Studio Geluk kunt u terecht voor kleine kunstwerkjes op uw nagels. Kiest u voor een nagel met glitter of toch liever iets hand geschilderd? Het kan allemaal. Mocht u een design hebben gezien wat u graag wilt stuur een foto en Studio Geluk bekijkt graag wanneer we het kunnen verwezenlijken. 

Verstevigen

De natuurlijke nagel verstevigen door het gebruik van gel. Hierdoor kan een dunne of zwakkere nagels verstevigen. Het verstevigen van de natuurlijke nagel heeft ook als bijkomend voordeel dat deze de kans krijgt om te groeien.